Teja: ”Steaua se va califica din grupă, poate atinge semifinalele UEL!”



017 сентября 2014

 

**VIDEO** Teja: ”Steaua se va califica din grupă, poate atinge semifinalele UEL!”

Mihai Teja are încredere în forța și valoarea Stelei și spune că elevii lui Costel Gâlcă pot juca în sferturile Europa League, ba chiar în semifinale.

Liber de contract după despărțirea intempestivă de U Cluj, antrenorul Mihai Teja a acceptat invitația lui Radu Naum de a participa la ediția de miercuri a emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Teja, despre care s-a vorbit în vară ca posibil succesor al lui Laurențiu Reghecampf pe banca roș-albaștrilor, a vorbit și despre șansele pe care le au roș-albaștrii în Grupa J a Europa League. Primul meci este joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe ”Arena Națională”.

”O văd pe Steaua în primăvara europeană. Poate juca sferturi sau, de ce nu, chiar semifinalele competiției. Dar, sigur va trece de această grupă. Steaua este favorită cu Aalborg, chiar dacă va evolua fără spectatori.

Danezii formează o trupă muncitoare, dar nu cred că le vor pune probleme. Steaua ar trebui să câștige, după cum am văzut eu echipa în ultima vreme”, a spus Teja la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑