Start senzational al noului sezon in Liga Campionilor. Real Madrid, dar si favoritele competitiei, la primele victorii



017 сентября 2014

Start naucitor al noului sezon in Liga Campionilor. Detinatoarea titlului Real Madrid si favoritele Borussia Dortmund, Juventus si Zenit au obtinut primele victorii clare. Emotii au avut avut aseara Liverpool si As Monaco, iar finalista de anul trecut, Atletico Madrid, a pierdut surprinzator.

 

Surpriza de proportii in etapa de debut al noului sezon din grupele Ligii Campionilor. Finalista de anul trecut, Atletico Madrid, a inceput cu stangul, dupa ce a pierdut cu 2 la 3 in deplasarea de la Olympiakos Pireu.

 

In aceeasi grupa A, campioana ultimilor 3 sezoane din Italia, Juventus a trecut la pas, scor 2 la 0, acasa de suedezii de la Malmo.

 

In grupa B a turneului, detinatoarea trofeului, Real Madrid s-a distrat cu cei de la Basel, pe care i-a distrus cu 5 la 1. Galacticii au reusit sa treca o noua bariera europeana, atingand borna de 1000 de goluri inscrise in competitiile europene. Aseara au marcat Bale, Ronaldo, James Rodriguez si Benzema, iar prima reusita a fost un autogol.

 

In celalalt meci al grupei B, Fc Liverpool s-a chinuit in fata debutantei Ludogoret, pe care a batut-o cu noroc cu 2 la 1.

 

In grupa C a Ligii Campionilor, Zenit Sankt-Petersburg a batut-o pe Benfica Lisabona cu 2 la 0, si a reusit singura victorie din deplasare.

 

Echipa din Rusia a invins dupa golurile marcate de Hulk si Witsel. In aceeasi grupa, AS Monaco a reusit sa o invinga greu, acasa, pe Bayer Leverkusen cu 1 la 0. Tot aseara in derby-ul grupei D, s-au intalnit Borussia Dortmund si Arsenal Londra. Germanii s-a impus pe teren propriu cu 2 la 0.

 

In celalalt meci din grupa, Galatasaray a scos doar un egal, acasa, scor 1 la 1, cu Anderlecht. In aceasta seara spectacolul din Liga Campionilor continua cu partidele din grupele, E, F, G si H.

 

LIGA CAMPIONILOR, GRUPA A

 

OLYMPIAKOS – ATLETICO MADRID 3:2      

JUVENTUS TORINO  – MALMO 2:0

 

LIGA CAMPIONILOR, GRUPA B

 

REAL MADRID – FC BASEL 5:1    

FC LIVERPOOL  – LUDOGOREȚ 2:1

 

LIGA CAMPIONILOR, GRUPA C

 

BENFICA LISABONA - ZENIT 0:2    

AS MONACO – BAYER LEVERKUSEN 1:0

 

LIGA CAMPIONILOR, GRUPA D

 

BORUSSIA DORTMUND - ARSENAL 2:0    

GALATASARAY – ANDERLECHT 1:1


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: liga campionilor, real madrid, Juventus,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑