Mandzukic a suferit o fractură de piramidă nazală și va pierde 3 meciuri



017 сентября 2014

 

Finalista ediției precedente UCL, Atletico Madrid, a început noua campanie cu o înfrângere, 2-3 pe terenul lui Olympiacos (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Din păcate pentru iberici, nu doar meciul cedat în Grecia a reprezentat singura veste proastă. În startul confruntării, mai exact în minutul 4, Kasami l-a lovit cu cotul în nas pe Mandzukic, iar croatul a căzut la pământ.

După ce a primit îngrijiri medicale, atacantul adus de la Bayern a fost capabil să ducă partida până la sfârșit, însă în urma investigațiilor medicale de miercuri, s-a decis operarea lui în cursul zilei de joi.

Chiar și în aceste condiții, el a înscris un gol pentru madrileni, în minutul 38, din assist-ul lui Ansaldi

Mandzukic a suferit o fractură nazală, fiindu-i afectat atât osul, cât și cartilajul din acea zonă. Perioada de pauză minimă este de două săptămâni, care în funcție de recuperare poate dura și mai mult.

Cu siguranță Atletico nu se va putea baza pe atacantul croat pentru următoarele 3 etape din La Liga: cu Celta (acasă), Almeria (deplasare) și Sevilla (acasă).

În cazul în care se va reîntoarce pe teren peste două săptămâni, Mandzukic va putea evolua cu Juventus, însă și pentru această confruntare prezența sa este pusă sub semnul întrebării.

În momentul în care își va putea relua activitatea, vârful cumpărat de la Bayern va purta o mască de protecție precum au făcut-o de-a lungul vremii Huntelaar, Demba Ba, De Rossi, Thiago Silva sau foștii steliști Rădoi, Ghionea și Nikolic.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑