Șumudică: "L-am criticat pe Copos, dar rapidiștilor le va fi greu să găsească pe cineva ca el"



017 октября 2013

 

></p><p>Deși a fost un aspru contestatar al lui George Copos, în ultima perioadă petrecută de omul de afaceri la cârma clubului Rapid București, fostul golgheter giuleștean Marius Șumudică admite că

Actualul antrenor al lui Al Shaab le-a reproșat actualilor șefi ai clubului, Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu, că nu au gândit o strategie și un program de relansare, deși de când au preluat pachetul de acțiuni se erijează în salvatori ai suflării alb-vișinii. Singura veste care îi poate liniști pe rapidiști, în ultima vreme, este venirea lui Viorel Moldovan pe banca tehnică, în opinia lui Șumudică.

"Citesc în fiecare zi ce se întâmplă în țară. Tragic pentru mine și dureros este că am văzut informații destul de proaste cu privire la viața de zi cu zi a clubului Rapid. Chiar dacă am fost un contestatar vehement la adresa lui George Copos și legat de ce a fost în ultimul timp, cred că va fi greu să se găsească un investitor precum Copos.", a declarat Marius Șumudică, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

"Când cineva vine și spune că e salvator, așa cum sunt domnii Zamfir și Cristescu, care spun că sunt salvatori și că fără ei nu s-ar fi făcut nimic, în momentul ăla cred că trebuie să ai o strategie. Trebuie să ai un program, să dai speranțe tuturor celor care sunt implicați: suporteri, jucători, oamenii care lucrează în acel club. În momentul de față, Rapidul nu dă nicio stare de liniște, poate doar aducerea lui Viorel Moldovan.", a adăugat fostul golgheter rapidist.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑