Fiul lui Simeone a marcat primul său gol pentru River în acest sezon



017 октября 2014

 

**VIDEO** Fiul lui Simeone a marcat primul său gol pentru River în acest sezon

Urmărit de scouterii lui AC Milan (DETALII AICI), Giovanni Simeone, fiul tehnicianului care pregătește campioana Spaniei, a înscris primul său gol al sezonului pentru River Plate.

În vârstă de 19 ani, băiatul cel mare al lui Diego Simeone a reușit să marcheze ultimul gol al meciului câștigat de River pe terenul celor de la Libertad, în Copa Sudamericana. Giovanni a intrat pe teren în minutul 73, când echipa sa conducea deja cu 2-1 prin golurile reușite de Sanchez (61) și Driussi (72), iar patru minute mai târziu și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Servit excelent de către Pisculichi, atacantul cotat la 2.000.000 de euro a punctat cu un șut la colțul lung și a stabilit scorul final al întâlnirii de pe Estadio Dr. Nicolas Leoz. Pentru "milionari" urmează meciul cu Belgrano din campionat.

River e lider în Argentina după 11 etape. Formația pregătită de Marcelo Gallardo este neînvinsă și a acumulat 25 de puncte, totalizând 7 victorii și 4 rezultate de egalitate. Podiumul este completat de Lanus (21 de puncte) și Independiente (20 de puncte).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑