Begu a pierdut primul set cu Pironkova, în sferturi la Moscova, ACUM, LIVE la Digi Sport 2



017 октября 2014

 

LIVE SCORE

UPDATE 12:45. Tsvetana Pironkova a reușit să își treacă în cont primul act, după 32 de minute, cu 6-1! Irina a luat o pauză de vestiar înaintea setului secund

></strong></span></p><p><span style=UPDATE 12:33. Begu a realizat break-ul și și-a trecut în cont primul game al meciului. După acest joc, Irina l-a chemat pe antrenorul ei, Adrian Cruciat, pentru o pauză de coaching

UPDATE 12:28. Pironkova joacă excelent și după 17 minute conduce cu 4-0 în setul inaugural.

 

A început partida. Pironkova servește prima

După victoriile formidabile cu Donna Vekic (VIDEO AICI) și Ekaterina Makarova (VIDEO AICI), pentru Irina Begu urmează partida din sferturile de finală de la Moscova, cu Tsvetana Pironkova.

Aflată la prima prezență pe tabloul principal al competiției din capitala Rusiei, Begu (61 WTA) a reușit să se califice până în sferturile de finală, iar în cazul unei victorii azi cu adversara sa din Bulgaria, ea are șanse mari să termine anul între primele 50 de jucătoare ale lumii.

Va fi a treia întâlnire directă dintre cele două sportive: cele două meciuri precedente au avut loc în 2013, câștigate de Pironkova. Bulgăroaica s-a impus la Hobart (6-3, 6-4) și la Hertogenbosch (7-6, 7-6).

Pentru accesul în sferturile de finală de la Moscova, Pironkova le-a învins pe Danka Kovinic (6-2, 6-2) și pe Aleksandra Krunic (6-2, 6-3).

Indiferent de rezultatul meciului de vineri, pentru calificarea în sferturile de finală de la Moscova, sportiva noastră are asigurate cu 100 de puncte WTA și un cec în valoare de 18 460 de dolari.

Meciul Irinei Begu cu Tsvetana Pironkova, din sferturile de finală de la Moscova, va avea loc vineri, de la ora 12:00, și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Rezumatul partidei va putea fi văzut doar pe site-ul digisport.ro, la scurtă vreme după încheierea ei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑