Ion Caras speră să-şi prelungească contractul cu Federaţia Moldovenească de Fotbal



 

11.11.2013 17:02

Selecţionerul naţionalei noastre de fotbal s-a decis ce cadou vrea de Anul Nou. Ion Caras a declarat astăzi că vrea ca federaţia să-i prelungească contractul.

Contractul lui Ion Caras cu federaţia de fotbal expiră la finele acestui an, iar antrenorul de 63 de ani vrea ca Moş Crăciun să-i aducă un nou angajament la naţionala Moldovei.

„Fiecare om îşi doreşte un cadou de anul nou. Chiar şi preşedintele federaţiei a menţionat că dacă lucrurile merg bine nu e cazul să intervenim. Noi la acest capitol încă nu am discutat absolut nimic. Poate în ultima lună a anului se va negocia acest lucru”, spune selecţionerul naţionalei Moldovei, Ion Caras.

Ion Caras mai are o şansă să-l convingă pe Pavel Cebanu că merită să rămână la echipa naţională. Moldova va întâlni peste o săptămână naţionala Lituaniei într-un meci amical.

„Este un adversar de valoarea noastră. Chiar şi ratingul este apropiat. Sper să nu să se repete ceea ce s-a repetat în meciul cu San-Marino. Nici într-un caz să nu fie subestimat adversarul şi sigur să se lupte pentru victorie”, spune el.

Pentru amicalul cu Lituania, Ion Caras a convocat 23 de jucători. Selecţionerul a renunţat la mai mulţi fotbalişti experimentaţi pentru a le oferi o şansa jucătorilor tineri. Astfel, Caras a inclus în lot 7 fotbalişti care au fost convocaţi pentru prima dată. Printre aceştia se numără mijlocaşul Vladislav Ivanov de la revelaţia FC Costuleni, dar şi brazilianul naturalizat Henrique Luvannor de la Sheriff.

Amicalul Moldova-Lituania se va disputa pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 19:00. Biletele la meci vor fi puse în vânzare de mâine, iar preţul tichetelor variază între 20 şi 120 de lei.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑