Gol splendid pentru Hulk! Scolari e sigur că Brazilia va lua Cupa Mondială



 

Brazilia va găzdui Cupa Mondială din vara lui 2014, iar formația antrenată de Luis Felipe Scolari este una dintre favoritele la cucerirea trofeului. 

Formația Carioca a ajuns la 11 victorii în ultimele 12 meciuri disputate, aici fiind inclusă și Cupa Confederațiilor, competiție câștigată după o finală cu Spania (3-0 DETALII AICI). 

Sâmbătă noaptea, la Miami, Brazilia a trecut cu 5-0 de Honduras, iar pe lista marcatorilor și-au trecut numele Bernard, Willian, Dante, Maicon și Hulk. 

Ultima reușită a meciului, semnată de atacantul lui Zenit, a venit după o fază de excepție. Brazilienii au făcut spectacol și au marcat după o suită de 3 călcâie. 

Mai întâi, Ramires i-a trimis cu câlcâiul lui Robinho, jucătorul Milanului a continuat cu același procedeu la assist-ul pentru Hulk. Vârful cumpărat de ruși de la FC Porto a preluat tot cu câlcâiul, și-a întors un adversar și a marcat printr-un șut plasat la colțul lung.

La finalul meciului, Luis Felipe Scolari s-a arătat mulțumit de echipa sa și consideră că reprezentativa sa va câștiga turneul final de vara viitoare. 

"Am jucat bine, deși scorul este puțin exagerat. Cred că 3-0 pentru noi era scorul corect, în două dintre goluri au fost greșeli mari din partea adversarilor. 

Nu este nicio presiune pe Brazilia în ceea ce privește Cupa Mondială pentru că Brazilia va fi campioana", a spus selecționerul naționalei Carioca. 

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑