Meci cu incidente la Milano. Partida Italia - Croatia, intrerupta de doua ori, suporterii croati aruncand torte in teren




Meci cu incidente la Milano. Nationala Italiei a remizat in meciul de acasa cu reprezentativa Croatiei, scor 1 la 1, in calificarile Euro 2016. Partida a fost intrerupta de doua ori, suporterii croati aruncand torte in teren.


Dupa 72 de minute de joc, fanii croati au inceput sa arunce torte si petarde in teren. Arbitrul a intrerupt meciul, iar fortele de ordine au intervenit in sectorul de tribuna, ocupat de suporterii croati. In cateva momente dupa reluarea partidei, acestia au aruncat din nou torte, iar centralul meciului a suspendat inca o data jocul. Dupa 10 minute, politia a calmat spiritele, iar partida a fost reluata. Daca in tribune au fost tulburari, pe teren a fost pace. Italia si Croatia au remizat, scor 1 la 1. La golul lui Candreva, oaspetii au raspuns prin lovitura precisa a lui Perisic. 

 

Nationalele Croatiei si Italiei impart primul loc in grupa H preliminara, cu cate 10 puncte. Tot aseara, in grupa A, Cehia a invins, acasa, Islanda, cu 2 la 1. Sigurdsson a deschis scorul, iar gazdele au egalat prin Kaderabek. 

 

Golul victoriei cehilor a fost de fapt un autogol al lui Halldorsson. Cehia conduce grupa A, cu 12 puncte din 12 posibile, iar Islanda e pe locul secund, cu 9 puncte. In acelasi timp, nationala Olandei a umilit, la Amsterdam, echipa Letoniei, scor 6 la 0. Cate o dubla au reusit Robben si Huntelaar. Olanda este abia pe pozitia a 3-a in grupa A, cu 6 puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: meci de fotbal, italia, suporteri,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑