Finala Turneului Campionilor. Novak Djokovic si Roger Federer se infrunta pentru marele titlu




Finala superba la Turneul Campionilor. Novak Djokovic si Roger Federer, primii doi tenismeni ai lumii, se infrunta in aceste clipe, in utimul act al competitiei. Ieri, cei doi s-au calificat cu emotii in finala, dupa meciuri de 3 seturi.


Adversarul lui Federer din semifinala a fost conationalul sau Stanislas Wawrinka. Cei doi elvetieni au oferit spectatorilor un meci de nota 10. Wawrinka a avut un usor avans pe parcursul primului set si a reusit sa-l castige, cu 6 la 4. In continuare partida a fost mai echilibrata, iar ambii jucatori luau game-urile pe propriul serviciu. Federer a fortat pe final, a facut break si a trecut setul de partea sa, cu 7 la 5. O adevarata drama s-a dezlantuit in setul decisiv. La scorul de 5 la 4 in favoarea lui Wawrinka, Federer a salvat 4 mingi de meci ale adversarului. Partida a continuat si a ajuns la tie-break, in care Federer a avut mai multe forte si s-a impus cu 7 la 6. 

 

Adversarul lui Federer din finala, Novak Djokovic a trecut, in penultimul act, de japonezul Kei Nishikori, scor 6 la 1, 3 la 6 si 6 la 0. 

 

Federer a castigat in trecut de 6 ori Turneul Campionilor ATP, iar Djokovic de 3. Castigatorul din finala va merge acasa cu un cec in valoare de peste 1 milion 900 de mii de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: turneul campionilor, roger federer, novak djokovic,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑