Real Madrid a pasit in finala, unde se vor duela cu o formatie din Argentina sau Noua Zeelanda



017 декабря 2014

Real Madrid ataca al 4-lea titlu de campioana mondiala a cluburilor. Galacticii nu au avut emotii in meciul de aseara cu echipa mexicana Cruz Azul, pe care au invins-o cu 4 la 0. Spaniolii s-au calificat in finala, unde se vor duela cu o formatie din Argentina sau Noua Zeelanda.

 

Real Madrid a revenit la mondialul cluburilor dupa o pauza de 12 ani. Detinatoarea Ligii Campionilor a intalnit-o in semifinale pe Cruz Azul, cea mai buna echipa a Americii de nord si centrale. Madrilenii si-au impus din start autoritatea si au marcat prin Ramos si Benzema. 

 

Mexicanii au avut apoi o sansa imensa de a reduce din diferenta, insa Torrado a ratat un penalty. In repriza a doua grandul spaniol a avut nevoie de doar 5 minute pentru a inscrie din nou, de aceasta data prin Bale. Cristiano Ronaldo a fost jucatorul cu pasa decisiva. Mai tarziu portughezul a mai reusit un asist, pentru Isco, iar mijlocasul s-a descurcat de minune in careul advers. 

 

Real Madrid a trecut de Cruz Azul, scor 4 la 0, si a pasit in finala Campionatului Mondial al cluburilor, ce se disputa in Maroc. Galacticii au mai castigat trofeul de 3 ori in trecut. In finala, Real va da peste San Lorenzo sau Auckland City. Argentinienii si neozeelandezii joaca in cea de-a 2-a semifinala, in aceasta seara. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: real madrid, Argentina, noua zeelanda,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑