Mutu ţine legătura cu stafful naţionalei: "Aşteaptă să mă vadă pe teren"



 

**VIDEO** Mutu ţine legătura cu stafful naţionalei:

Adi Mutu s-a întors în Liga 1. "Briliantul" s-a înţeles cu ASA Târgu Mureş, echipă unde va evolua până la vară. Cel mai important obiectiv al atacantului de 37 de ani este să ajungă la Euro. Mutu a recunoscut că ţine legătura cu stafful naţionalei şi că va depinde numai de el dacă va fi prezent în Franţa.

"Am vorbit acum două zile cu nea Puiu (n.r. - Anghel Iordănescu). Nu mi-a zis nimic, aşteaptă să mă vadă pe teren, la antrenamente. După aceea, va decide. E treaba dânsului. E prea devreme să fiu convocat pentru cantonamentul din Antalya.

Încerc să mă pregătesc. Probabil că dacă voi juca bine şi evoluţiile mele îl vor convinge, va fi alegerea dânsului. Eu îmi voi vedea de treaba mea. Vreau să mai joc. Voi vedea ce fac din vară. sunt din nou în discuţii cu cei din India", a admis fostul jucător al Petrolului.

România e în grupă la European cu Franţa, Elveţia şi Albania şi, dacă va ajunge la turneul final, Mutu are şansă să îl depăşească în topul marcatorilor all-time ai naţinalei pe Gică Hagi. Cei doi sunt la egalitate, cu câte 35 de goluri.

"Grupa României de la Euro mi se pare una grea. Albania nu mai e ce a fost. E o echipă la fel de puternică precum România. Dacă vom juca aşa cum ştim noi şi toţi jucătorii vor fi în formă, probabil că vom avea un cuvânt de spus. În meciul de deschidere, presiunea va fi mai mult pe Franţa, fiind ţara organizatoare. Pornim cu şanse mici, dar poate vom reuşi să facem o surpriză", a încheiat Adi Mutu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑