Liderii se distreaza in campionatul Spaniei, cu victorii la scor: Atletico, Real si Barca par sa nu aiba parte de adversari si distrug totul in cale - VIDEO




Liderii se distreaza in campionatul Spaniei. Atletico, Real si Barca par sa nu aiba parte de adversari, si distrug totul in cale. Aseara toate cele 3 formatii au obtinut victorii convingatoare.


Atletico Madrid continua sa fie prima in Spania, dupa cea de-a patra victorie consecutiva. Ieri, elevii lui Diego Simeone au trecut cu 3 la 0 de noupromovata Las Palmas. Pentru Atletico atacantul francez Antoine Griezmann a reusit o dubla.

Gratie victoriei, madrilenii au acumulat 47 de puncte si sunt pe primul loc in Spania. La doua puncte in spate, dar si cu un meci in minus este Barcelona. Tot aseara, vedeta catalanilor, Lionel Messi si-a prezentat fanilor de pe Camp Nou, cel de-al cincilea trofeu, Balonul de aur, dupa care echipa sa s-a distrat cu Athletic Bilbao. Partida s-a incheiat practic dupa doar 4 minute de joc, atunci cand goalkeeperul oaspetilor a primit cartonasul rosu si a fost eliminat. Messi a marcat penalty-ul, dupa care a urmat o ploaie de goluri, iar meciul s-a incheiat cu victoria clara de 6 la 0. Pentru catalani au mai marcat Neymar si Rakitic cate odata, iar varful uruguayan Luis Suarez a reusit un hattrick.

Pe locul 3 in Primera Division se mentine Real Madrid. Aseara galacticii au trecut cu 5 la 1 de formatia Sporting Gijon. Toate cele 5 reusite Real le-a marcat in prima repriza. Scorul a fost deschis de Bale, dupa care Cristiano Ronaldo si Karim Benzema au marcat fiecare cate o dubla.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑