Ataca unii, marcheaza altii. FC Liverpool a pierdut derby-ul cu Manchester United, scor 0-1. Oaspetii au inscris la singurul sut pe spatiul portii - VIDEO




Ataca unii, marcheaza altii. Desi a avut numeroase ocazii de gol, FC Liverpool nu a marcat si a pierdut derby-ul cu Manchester United, scor 0 la 1. Oaspetii au inscris la singurul sut pe spatiul portii.


Megaduelul fotbalului englez, FC Liverpool -Manchester United, s-a desfasurat, in mare parte, dupa un scenariu placut pentru fanii cormoranilor. Gazdele au dominat, au sutat din diferite pozitii si se parea ca golul este doar o chestiune de timp. Defensiva celor din Manchester a rezistat, totusi, iar, cand a venit momentul, ofensiva nu a dat gres. Rooney a punctat, in minutul 78. 


Acesta a fost golul cu numarul 176 al lui Rooney in campionat. El a doborat recordul istoric de goluri pentru un singur club in competitia interna, stabilit de legendarul Thierry Henry, in tricoul lui Arsenal. Manchester United a castigat derby-ul cu scorul de 1 la 0 si urcat pe locul 5 in Anglia. FC Liverpool ramane pe pozitia a 9-a. Intre timp, Arsenal a revenit in fruntea clasamentului ligii engleze, dupa remiza de aseara cu Stoke City, scor 0 la 0. Tunarii au 44 de puncte, la egalitate cu Leicester, dar sunt lideri gratie victoriei din meciul direct cu gruparea lui Ranieri. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑