Halep i-a cerut ajutorul antrenorului după cinci game-uri. Dialogul cu Ioniță



018 февраля 2015

 

Halep i-a cerut ajutorul antrenorului după cinci game-uri. **VIDEO** Dialogul cu Ioniță

Simona Halep a început slab meciul din optimile turneului de la Dubai. Favorita numărul unu a pierdut primele opt puncte ale partidei cu Tsvetana Pironkova. Mai mult, românca a avut șansa să egaleze la 2-2, dar a ratat trei mingi de break consecutive, cedând game-ul.

La 3-2 pentru jucătoarea din Bulgaria, favorita numărul unu a simțit că este dominată și i-a cerut ajutorul antrenorului Victor Ioniță, ale cărui sfaturi le-a ascultat în pauza dintre jocuri.

"-Tot meciul asta o să facă, o să lovească puternic. Trebuie să te miști mai repede și, când lovești, dă în cross prima dată. Trebuie să schimbi, că ea dă tare și tu vrei să dai în lung de linie, ce rost are? Mai ales cu reverul, unde poți face treabă. Împinge în picioare la serviciu. Te deranjează reverul ei mult?
-Da.
-Stai jos pe picioare. Stai mai jos.
-Și când lovește moale?
-Cu dreapta alternează, ba lovește puternic, ba moale. Când intră în raliu pe cross, nu mai poate da tare. Atunci trebuie să folosești lungul de linie", a fost dialogul dintre cei doi.

Halep a ascultat sfaturile fostului antrenor al Soranei Cîrstea. A făcut două break-uri și a câștigat primul set cu 6-4, după 44 de minute.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑