Remiză albă în meciul Dacia-Sheriff DETALII



 

Derby-ul etapei a 26-a din Divizia Naţională, Dacia - Sheriff, s-a încheiat nedecis scor 0-0. Prima ocazie a meciului a venit abia în minutul 60. Petru Leuca a şutat de la 40 de metri, însă portarul Juric a fost la post.

Sheriff a replicat câteva minute mai târziu, însă Cadu a trimis balonul pe lângă poartă după ce a executat o lovitură liberă.

"Nu pot acum să spun obiectiv de ce nu am reuşit să învingem. Am avut ocazii, însă nu am reuşit să punem presiune pe adversar până la urmă", a spus atacantul Sheriff Radu Gînsari.

Dacia a putut obţine victoria în prelungiri, însă Vladimir Zastavnîi a ratat o ocazie monumentală, şutul său din câţiva metri trecând puţin pe lângă poartă. Sheriff a rămas în inferioritate numerică în prelungiri, după ce Cadu  a primit al doilea glaben.

"Ambele echipe au început meciul cu dorinţa de a câştiga. S-a observat asta din start, pentru că au fost foarte multe dueluri dure, nimeni nu dorea să cedeze", a comentat Veaceslav Semionov, antrenorul interimar Dacia.

Meciul fără goluri şi prea multe ocazii i-a plictisit pe fanii Sheriff-ului. Aceştia au profitat de timpul frumos de afară şi au încercat să se bronzeze chiar în tribune.

După această remiză, Dacia, Milsami şi Sheriff sunt pe primele locuri în campionat, toate trei având câte 43 de puncte. Gruparea din Orhei are însă cu un meci mai puţin disputat decât lupii-galbeni şi cu două mai puţine decât Sheriff.

"Nu trebuie să plângem acum. Înşine suntem vinovaţi de această situaţie. Acum trebuie să găsim o soluţie pentru a rezolva toate problemele", a opinat antrenorul Sheriff-ului Zoran Zekic. 

Într-un alt meci din etapa a 26-a, Zimbru Chişinău a învins în deplasare Zaria Bălţi cu scorul de 2-0. Valentin Furdui a deschis scorul în minutul opt, iar Alexandru Dedov a stabilit rezultatul final aproape de încheierea partidei, după ce a transformat un penalty.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑