Roma – Udinese 2-1. Trei bare și trei goluri în revenirea gazdelor pe locul 2!



**VIDEO** Roma – Udinese 2-1. Trei bare și trei goluri în revenirea gazdelor pe locul 2!

Roma s-a impus cu emoții cu Udinese și revine pe a doua poziție în Serie A, pierdută pentru o zi în fața lui Lazio. Echipa lui Rudi Garcia a avut prima șansă după 8 minute de joc, când Iturbe a centrat pentru Ibarbo, însă columbianul nu a nimerit poarta.

După 19 minute de dominare a gazdelor, Udinese a dat lovitura pe Olimpico în urma unei greșeli uriașe a lui Manolas. Șutul lui Thereau a fost blocat de De Sanctis, iar balonul a ajuns la Perica, care a deschis scorul.

Roma putea egala șapte minute mai tarziu: șutul din lovitură liberă al lui Totti a fost blocat de Karnezis. Gazdele au continuat să domine și au trecut din nou pe lângă golul egalării în minutul 41, când Karnezis a intervenit la șutul lui Ibarbo.

Portarul grec nu a mai avut răspuns în minutul 45, când Nainggolan a egalat din centrarea lui Totti. Udinese putea restabili avantajul la ultima fază a primei reprize: Guilherme a trimis însă în bară.

Roma a trecut pentru prima dată în avantaj în minutul 65, când gafa lui Widmer i-a pus golul pe tavă lui Torosidis. Gazdele se puteau distanța cu unul dintre golurile sezonului, dar Nainggolan a nimerit bara din centrarea lui Iturbe.

Bara s-a opus din nou patru minute mai târziu la șutul lui Holebas, însă echipa lui Rudi Garcia a încheiat fericită seara. Victoria cu Udinese o readuce pe locul doi, cu o săptămână înaintea derby-ului cu Lazio.

AS Roma (4-3-3): De Sanctis - Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas - Pjanic (87 Ljajic), De Rossi, Nainggolan - Iturbe (82 Doumbia), Totti (75 S. Keita), Ibarbo. Antrenor: R. Garcia

Udinese (4-3-1-2): Karnezis - Widmer, Heurtaux, Danilo, Piris - Allan, Pinzi (73 Bruno Fernandes), Agyemang-Badu - Guilherme (82 Geijo) - Thereau, Perica (66 P. Kone). Antrenor: A. Stramaccioni

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑