D. Niculae a marcat din nou, dar nu mai crede în salvare: "În proporție de 90 și ceva la sută suntem în Liga 2"



 

**VIDEO** D. Niculae a marcat din nou, dar nu mai crede în salvare: 

VIDEO Rapid - CSU Craiova 1-2. Înfrângerea din meciul cu CS Universitatea Craiova a micșorat serios șansele Rapidului de a se salva de la retrogradare. Nici vicecăpitanul giuleștenilor, Daniel Niculae, nu mai are același optimism, spunând că alb-vișiniii sunt în proporție de peste 90 la sută în Liga a 2-a.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a marcat golul Rapidului de duminică seară și a ajuns la cota doi în acest sezon, în 12 partide. A fost căpitan, în absența lui Săpunaru - accidentat înaintea meciului - și a jucat vârf împins.

"E o seară tristă pentru noi, am pierdut o partidă pe care am controlat-o, iar ei au avut două ocazii și au marcat două goluri. Cred că în proporție de 90 și ceva la sută suntem în Liga 2. Eu zic că a fost penalty la Pancu, dar nu am văzut reluarea la TV. Sunt multe lucruri care se întâmplă împotriva Rapidului pe acest final de campionat, dar ăsta e fotbalul, trebuia să adunăm, mai multe puncte din timp pentru a nu avea probleme acum.", a declarat Daniel Niculae.

Niculae a comentat și în legătură cu bucuria ostentativă a oltenilor, despre care Cristiano Bergodi a spus că s-au comportat ca și cum ar fi câștigat UEFA Champions League: "Sper că fotbalul se joacă doar pe teren, dar dacă nu a fost și nu va fi așa în continuare, atunci organele abilitate ale statului și vor face simti prezența, la fel cum se întâmplă, vedem toți, în societatea românească. Pe toți îi motivează Giuleștiul, dacă ar juca mereu așa cum joacă împotriva noastră, am avea un nivel mai ridicat în fotbalul românesc și o echipă națională mult mai bună. E o înfrângere dureroasă, care ne-a micșorat spre minimum șansele de salvare, dar trebuie să luptăm până la capăt".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑