EXCLUSIV Pintilii își ironizează fosta echipă: ”Steaua nu mai este ca înainte, pentru că acum este FCSB!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Pintilii își ironizează fosta echipă: ”Steaua nu mai este ca înainte, pentru că acum este FCSB!”

Steaua a trecut de la statutul de favorită certă la titlul de campioană a României, la cel de pretendentă în doar câteva luni. Cu două etape înainte de finalul sezonului, ASA Târgu Mureș este lider cu 68 de puncte, în timp ce Steaua are 67.
Mihai Pintilii, fost căpitan al echipei, își ironizează echipa la care a activat înainte de a pleca la Al Hilal și spune că nu mai este la fel de convins că titlul va ajunge în Ghencea.

Imediat după ce Laurențiu Reghecamph și-a reziliat contractul cu Al Hilal, Mihai Pintilii a fost informat că nu mai intră în planurile noului staff al echipei și s-au căutat soluții pentru a fi împrumutat. După ce pista Steaua a căzut, mijlocașul a revenit la Pandurii Târgu Jiu.

Înaintea finalei Cupei Ligii, Steaua - Pandurii, care se va juca miercuri, 20 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Pintilii a acordat un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport. Fotbalistul, accidentat în ultima vreme, își dorește să evolueze contra roș-albaștrilor.

”Sunt șanse să joc în finala Cupei României, dar totul depinde de rezultatul unui ultim control medical, al unui RMN. Eu mi-aș dori să joc, dar nu așa oricum, ci să intru, să ajut echipa”, a spus Pintilii.

Steaua - Pandurii, finala Cupei Ligii, se va disputa miercuri, 20 mai, de la ora 20:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Internaționalul român nu mai este sigur pe victoria Stelei în campionat, ba chiar și-a ironizat fosta echipă.

”În toate interviurile mele de până acum, am spus că vor lua sigur campionatul, dar atunci când am vorbit, Steaua avea 12 puncte avans. Așa s-a pus problema și când a fost vorba de mine. Probabil, au gândit că n-are rost să mai vin eu, pentru că titlul este deja jucat.

Steaua nu avea voie să piardă niciodată campionatul, la ce diferență de puncte a avut. Acum, nu mai sunt așa convins că vor câștiga pentru că nu mai joacă fotbalul pe care-l practica înainte. Nu mai este echipa care era, grupul, nu mai sunt uniți, nu mai aleargă unii pentru alții.

Echipa nu mai câștigă duelurile, înainte recuperam foarte multe mingi. Steaua nu mai seamană cu ce juca înainte, pentru că noi eram pe locul 1 și ei sunt pe doi. Nici nu mai e Steaua care era, pentru că este FCSB acum!”, a conchis Pintilii pentru Digi Sport.

Reacția lui Mihai Pintilii l-a deranjat pe unul dintre foștii antrenori ai Stelei. Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, n-a înțeles reacția jucătorului.

”Pintilii era detașat, se pare că a iubit foarte mult acest club care l-a propulsat la echipa națională. Sunt ironic, da! Un fel de bucurie pentru forma pe care o traversează Steaua, așa am simțit eu. Așa sunt oamenii în general, când dădea gol pupa emblema, acum vorbește de sus.

Eu nu accept așa ceva. Mi s-a părut detașat, ironic. Pintilii este un fotbalist foarte bun, nu discutăm, dar nu avea voie să facă așa ceva”, a spus Ilie Dumitrescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑