Seară decisivă pentru Spania: Ibericii trebuie să câştige meciul cu Chile pentru calificarea în optimile de finală



 

Seară decisivă pentru Campioana Mondială, Spania! Ibericii vor întâlni în această seară Chile şi sunt obligaţi să învingă pentru a mai spera la calificarea în optimile de finală. În celălalt meci al grupei B, Olanda va întâlni Australia. Croaţia şi Camerun se vor duela în cadrul grupa A la Manaus. 

Spania a început catastrofal evoluţia la Cupa Mondială, pierzând cu 1-5 în fața Olandei. Situația a devenit tot mai complicată pentru spanioli după ce Chile a învins cu 3-1 Australia.

Spania va întâlni Chile în această seară, la Rio de Janeiro, cu începere de la ora 22.00. Ibericii nu mai au voie să facă niciun pas greșit.

Formația lui Vicente del Bosque trebuie să câștige în fața naționalei din America de Sud pentru a mai spera la optimile de finală. În caz contrar, spaniolii vor spune adio competiției și vor deveni a patra țară și a cincea campioană mondială en-titre care ratează calificarea din grupe la ediția imediat următoare. 

Până acum Brazilia, Italia şi Franţa au fost eliminate din grupe, fiind campioane mondiale în exerciţiu.

În celălalt meci al grupei B, Olanda va întâlni de la ora 19.00 Australia, pe stadionul din Porto Alegre. "Batavii" îşi pot asigura un loc în optimi şi totodată să elimine australienii dacă vor obţine victoria.

De la ora 01.00 se va desfăşura meciul din grupa A, dintre Croaţia şi Camerun. Echipa care va pierde va fi eliminată din competiţie. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑