Moldoveanul Cătălin Carp este la un pas de a ajunge în campionatul Spaniei



 

Internaţionalul de tineret, Cătălin Carp este la un pas să ajungă în campionatul Spaniei. Mijlocaşul se află în probe la formaţia Getafe, antrenată de românul Cosmin Contra. Informaţia a fost confirmată de agentul fotbalistului care a declarat că jucătorul ar putea ajunge şi la alte echipe din Europa.

Cătălin Carp a ajuns la Getafe datorită impresarului Arcadie Zaporojanu, care îl cunoaşte personal pe fostul internaţional român, Cosmin Contra. Acesta se află pe banca tehnică a formaţiei spaniole din luna martie.

Zaporojanu a declarat că internaţionalul moldovean ar fi putut ajunge şi la alte echipe din Europa.

Cătălin Carp a trecut pe la şcoala de fotbal a clubului Şahtar Doneţk, iar în 2012 a ajuns la Dinamo Kiev şi a evoluat pentru echipa a doua a clubului. Jucătorul are 20 de ani şi a jucat pentru naţionala de tineret a Moldovei în 21 de partide şi marcat de trei goluri. Pentru echipa de seniori, Carp a bifat un singur meci.

Dacă va semna cu Getafe, Carp nu va fi singurul moldovean care va juca în Spania. Dan Ojog este un alt fotbalist din ţara noastră care este legitimat la a doua echipă a lui Villarreal.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑