EXCLUSIV Reghecampf este sigur: "Iancu va face pasul și o să devină titular de drept la Steaua!"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Reghecampf este sigur:

Laurențiu Reghecampf crede că Steaua va reuși să domine Liga 1, dar pune presiune pe Gâlcă și spune că la gruparea din Ghencea este nevoie de o organizare până la cele mai mici detalii.

Steaua are deja un nou antrenor în persoana lui Costel Gâlcă, a disputat deja două partide oficiale din noul sezon (Supercupa cu Astra și meciul de la Drammen cu Stromsgodset), dar comparațiile cu vechiul antrenor continuă.

Din Austria, acolo unde se află în cantonament cu Al Hilal, Laurențiu Reghecampf a vorbit, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, despre modul în care vede el Steaua de acum înainte, dar și care este principala misiune a lui Costel Gâlcă.

”Sper ca Steaua să fie așa cum a fost și anul trecut, așa cum a fost și acum doi ani. În momentul de față sunt jucători foarte buni la echipă, grupul este organizat, deci eu sunt sigur că vor reuși să se califice în grupele UEFA Champions League.

Cred că vor reuși să aibă un parcurs foarte bun și în campionat, pentru că au plecat doar câțiva jucători”, a spus Reghecampf.

Întrebat dacă nu cumva a intervenit automulțumirea în cadrul lotului, antrenorul saudiților a replicat:

”Cu siguranță intervine acest sentiment, dar eu cred că în momentul de față antrenorul joacă un rol foarte important. Va trebui să știe să-i motiveze, va trebui să știe să organizeze ceea ce înseamnă Steaua.

Are pe lângă el un staff puternic, începând de la președintele clubului, patronul echipei, care îi ajută foarte mult prin sftaurile pe care le dă”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

><br><br>Fostul tehnician al roș-albaștrilor a vorbit apoi și despre urmașul său pe banca tehnică a grupării din Ghencea.<br><br><em><strong>”Costel este un antrenor tânăr, care își dorește foarte mult să facă performanță, ceea ce este extrem de important pentru un antrenor ce preia o echipă care a câștigat cam tot ce se putea pe plan intern timp de doi ani. </strong></em><br><br><em><strong>Totul depinde de inspirația lui Costel, de modul în care își va organiza staff-ul, activitatea”</strong></em>, a adăugat Reghecampf.<br><br>Într-un final, Laurențiu Reghecampf a avut cuvinte de laudă la adresa unui fotbalist care n-a jucat prea mult când a activat el în Ghencea.<br><br><em><strong>”Este foarte important că Iancu a ajuns la Steaua, că a marcat un gol important în acest prim meci al preliminariilor din UCL. Este un fotbalist bun, pe care m-am bazat și eu în foarte multe meciuri. Cred că va reuși să facă pasul și să devină un titular de drept la echipă”</strong></em>, a conchis Reghecampf pentru Digi Sport.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑