Dorin Rotariu a marcat primul gol dinamovist din acest sezon: "Trebuie să adunăm puncte"



 

**VIDEO** Dorin Rotariu a marcat primul gol dinamovist din acest sezon:

VIDEO Dinamo - CSU Craiova 1-0. Dorin Rotariu, autorul golului victoriei roș-albilor din meciul cu oltenii, spune că bucureștenii aveau nevoie de victorie în acest meci din etapa a doua.

Folosit pe postul de atacant, cel puțin până când oficialii din ”Ștefan cel Mare” îl vor legitima pe Gnohere sau vor mai face achiziții, Rotariu s-a declarat încântat de cele trei puncte, chiar dacă este conștient de pretențiile fanilor de la Dinamo, precum și de renumele clubului la care este legitimat.

”Ne bucurăm pentru aceste puncte, aveam neapărat nevoie de victorie, mai ales împotriva unei echipe bune. Până să avem un joc dominant, cu posesie și să sufocăm adversarul, trebuie mai întâi să câștigăm, să adunăm puncte, ca să avem moral, încredere și liniște”, a spus Rotariu.

Puștiul din ofensiva roș-albilor a rămas impresionat de atitudinea lui Aliosa Vojnovic și spune că decizia lui Mircea Rednic de a-l numi căpitan a fost cea corectă.

”Aliosa este un jucător determinant, poate cel mai determinant din echipă, așa că merită banderola de căpitan. Are experiența necesară, este matur, responsabil. știe cum să judece situațiile și ne ajută ca un adevărat lider. Îi urez cât mai multe meciuri din postura de căpitan și cu trei puncte în contul lui Dinamo”, a mai spus Rotariu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑