Rădoi are probleme cu centrul defensivei. Pentru disputa cu Pandurii îi lipsesc titularii de la Zilina



 

**VIDEO** Rădoi are probleme cu centrul defensivei. Pentru disputa cu Pandurii îi lipsesc titularii de la Zilina

Steaua are probleme în defensivă pentru meciul cu Pandurii, transmis în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la ora 21:00. Varela şi Tamaş nu au făcut deplasarea la Drobeta Turnu Severin. Dacă noul căpitan al Stelei este accidentat, Tamaş va absenta după ce nu s-a trezit la timp pentru a ajunge la antrenament.

Antrenorul Stelei nu se va putea baza la meciul cu Pandurii pe fundaşii centrali din meciul cu Trencin. Gabriel Tamaş şi Fernando Varela nu au făcut deplasarea la Severin, acolo unde gorjenii joacă meciurile de acasă în acest start de sezon. Tamaş nu s-a prezentat la ultimul antrenament al roş-albaştrilor pentru că nu s-a trezit la timp şi riscă sancţiuni dure din partea conducerii campioanei.

Nici Fernando Varela nu a putut fi refăcut după accidentarea la inghinali suferită în meciul de la Zilina și a fost lăsat în Capitală, unde continuă programul de refacere.

În această situație, Mirel Rădoi e foarte probabil că va utiliza în centru perechea Papp – Toşca, ambii jucători care au evoluat mai mult în benzi în linia defensivă. În dreapta, în locul lui Papp, o soluție ar putea fi Râpă.

O modificare e posibil să apară și în zona ofensivă, acolo unde Hamroun i-ar putea lua locul în primul 11 lui Chipciu. Chiar dacă oficialii Stelei au recunoscut că algerianul nu poate juca încă 90 de minute, nefiind pregătit fizic, acesta ar putea fi recompensat cu postul de titular după evoluția excelentă de la Zilina, cu Trencin, din preliminariile UEFA Champions League.

Echipă probabilă Steaua

Cojocaru – Râpă, Papp, Toșca, Gulherme – Breveeld, Tahar – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun - Tade

Pandurii – Steaua se joacă de la ora 21:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑