Rednic mai transferă un atacant: "Vine din Franța și va fi titular la meciul cu Viitorul" 



 

**VIDEO** Rednic mai transferă un atacant:

Mircea Rednic se bucură pentru Dorin Rotariu, care a marcat golul prin care Dinamo a obţinut prima victorie a sezonului, 1-0 cu CSU Craiova, dar anunţă sosirea unui alt atacant săptămâna viitoare.

"Câinii" s-au impus cu emoţii pe teren propriu în faţa Craiovei, golul decisiv fiind marcat cu patru minute înainte de final, când Rotariu a trimis cu capul în poartă din apropiere, după o centrare excelentă a lui Fai.

"E o victorie importantă şi chinuită, trebuie să recunosc. Cred că dacă nu era execuţia de excepţie a lui Roti, nu ştiu dacă am fi câştigat acest meci. Nu ştiu dacă am fi meritat să câştigăm, pentru că prima repriză a fost dominată de cei de la Craiova. Au fost mult mai proaspeţi, mult mai prezenţi în joc, au avut mai multe soluţii, chiar dacă ocazii mari nu au avut.

Mă bucur pentru Roti. Era singura soluţie pe care o aveam în atac. Meritul e al lui, 100%, pentru că a insistat să joace în poziţia asta. La ultimele meciuri din pregătire, el a jucat doar vârf sau al doilea atacant. Cred că e un post care îi convine, are tehnică foarte bună, viteză, îi place acolo, a şi înscris. E o soluţie", a declarat Rednic, la finalul partidei din Ştefan cel Mare.

Tehnicianul dinamovist dă asigurări că problemele ofensive se vor rezolva curând. Dinamo l-a transferat deja pe Harlem-Eddy Gnohere, dar Rednic anunţă venirea unui alt atacant, din Franţa, care ar putea intra ca titular în meciul din etapa următoare, cu Viitorul.

"Am semnat cu un atacant. O să mai vină încă unul săptămâna asta, din Franţa, şi atunci o să fie mult mai bine. Noi am dus mingea până la 20 de metri, dar de acolo nu am avut soluţii.

Gnohere are doar două sau trei kilograme în plus. El a făcut toate perioada de pregătire cu Petrolul şi ştiu că Selymes ţine foarte mult la partea fizică. Cred că de la meciul următor ar putea intra. Dar atacantul care va veni e mult mai pregătit decât el şi sper că va juca titular la meciul cu Viitorul", a explicat antrenorul lui Dinamo.

Mircea Rednic a vorbit şi despre Aliosa Vojnovic, care a fost în premieră căpitan la Dinamo.

"S-a descurcat foarte bine. Am rămas plăcut surprins de reacţia pe care a avut-o. Când l-am anunţat că o să fie căpitan, a spus că e o mare onoare pentru el să poarte banderola. Ştiu ce s-a întâmplat anul trecut, cu unii care au avut banderola şi chiar nu a reprezentat nimic pentru ei. E un tip care se implică, ştie ce vrea, are autoritate în grup şi ne va fi de foarte mare ajutor", a precizat Rednic.

Meciul Viitorul - Dinamo se va disputa sâmbătă, 25 iulie, de la ora 18:30. Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE TEXT&VIDEO pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑