Barcelona a câștigat Supercupa Spaniei pentru a douăsprezecea oară



018 августа 2016
foto: 365dm.com
Barcelona a câștigat Supercupa Spaniei pentru a douăsprezecea oară! Gruparea catalană a cucerit trofeul după ce a învins şi în retur pe FC Sevilla. După 2-0 în prima partidă, jucată în Andaluzia, pe "Ramon Sanchez Pizjuan", Barcelona s-a impus și pe "Camp Nou", de data asta cu 3-0.
Gazdele au marcat primul gol în minutul 10 prin turcul Ardá Turán. Andaluzii au ratat o ocazie imensă de a egala în minutul 33, când Iborra nu l-a putut învinge pe portarul Cláudio Brávo din lovitură de la 11 metri.
Imediat după pauză, Ardá Turan a recidivat și a majorat avantajul catalanilor la două goluri.
În minutul 55 Lionel Messi a stabilit scorul final, marcând golul său cu numărul 100 de când joacă sub comanda antrenorului Luis Enrique. Super-starul Barcelonei a cucerit astfel al 29-lea trofeu cu gruparea blau-grana.
La sfârşitul săptămânii FC Barcelona va juca în prima etapă a Primerei Division. Formaţia catalană se va confrunta, pe teren propriu, cu cealaltă echipă a orașului Sevilla, Real Betis.
Tot în prima etapă, FC Sevilla va întâlni cealaltă echipă a orașului Barcelona, Espanyol, într-un alt duel catalano-andaluz.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑