3 steliști remarcați de Aalborg: Chipciu, Keșeru și Sânmărtean. "Numărul 18 are un stâng foarte bun!"



018 сентября 2014

 

**VIDEO** 3 steliști remarcați de Aalborg: Chipciu, Keșeru și Sânmărtean.

La conferința de presă de la București, Kent Nielsen, antrenorul lui Aalborg, a vorbit despre cei mai buni fotbaliști din compartimentul ofensiv al Stelei, declarându-se impresionat de calitățile lui Sânmărtean, Chipciu și Keșeru.

Danezii au venit în România cu un scop clar: acela de a obține măcar un punct în fața Stelei, pe un stadion gol, în prima etapă a grupelor UEFA Europa League. Meciul este joi, de la ora 22:00, LIVE pe Digi Sport 1.

"Știu că nu suntem favoriți, dar sperăm să obținem un rezultat de egalitate joi seară. Vă rog să mă scuzați că nu mă pricep foarte bine la nume, dar cunosc numerele jucătorilor. Numărul 18 (n.r. Sânmărtean) este foarte bun, are un picior stâng foarte bun. Și Alexandru Chipciu, și golgheterul, numărul 28 (n.r Keșeru)", a spus Kent Nielsen în fața jurnaliștilor.

Tehnicianul nordicilor este conștient că formația sa pleacă din postura de outsider în această grupă, dar asta nu-i împiedică pe cei de la Aalborg să viseze la calificarea în primăvara europeană:

"Steaua are multe opțiuni în ofensivă și trebuie să fim foarte puternici în apărare ca să avem o șansă. Este o grupă echilibrată, cu multe meciuri stânse. Steaua și Dinamo Kiev sunt favorite, dar pot apărea surprize și să se califice Rio Ave sau noi", a mai declarat Kent Nielsen.

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑