Roma-CSKA Moscova 5-1. Start de vis pentru capitolini în "grupa morții"



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Roma-CSKA Moscova 5-1. Start de vis pentru capitolini în

AS Roma a trecut la pas de cel mai abordabil hop din Grupa E: CSKA Moscova. cele două echipe nu se mai întâlniseră din sezonulo 1991/1992, din Cupa Cupelor.

Capitolinii au făcut instrucție cu adversarii lor și au marcat gol după gol. Primul i-a aparținut lui Juan Iturbe. Argentinianul pentru care Roma i-a plătit 22 de milioane de euro lui Hellas Verona a punctat la debutul în UCL, după doar 6 minute de joc. Sud-americanul l-a executat frumos pe Akinfeev, după pasa magistrală a lui Gervinho.

Golul 2 al gazdelor, înscris în minutul 10, a avut aceeași protagoniști, doar că de această dată ivorianul și-a trecut numele pe lista marcatorilor, printr-un șut de la 11 metri.

3-0 a fost după 20 de minute, atunci când același Iturbe l-a lansat pe Maicon, iar brazilianul a șutat în forță, la colțul lung, din unghi.

></p><p>Gervinho a realizat dubla după o pasă excelentă a lui <strong>Totti</strong>, iar scorul pauzei a fost 4-0 pentru capitolini. În debutul părții secunde, <strong>Florenzi</strong> a sărit la cap în careul rușilor cu <strong>Ignashevich</strong>, fundașul a încercat să respingă pericolul, însă a trimis în proprie poartă.</p><p>Scorul final, 5-1, a fost stabilit de <strong>Musa</strong>, în minutul 82. Nigerianul de 21 de ani a marcat din printr-un șut din preajma punctului cu var, după o indecizie a fundașului Romei.</p><p>În minutele de final, <strong>Georgi Milanov</strong> a prins o torpilă din afara careului, mingea a lovit transversala și a depășit cu întreaga circumferință linia porții, însă arbitrul nu a validat golul. A fost a cincea înfrângere la rând pentru<strong> CSKA Moscova</strong> în UCL, chiar dacă în toate aceste meciuri rușii au reușit să marcheze cel puțin o dată.</p><p>În etapa viitoare, AS Roma se va deplasa pe Etihad Stadium, pentru duelul cu Manchester City, în timp ce CSKA va avea din nou o misiune imposibilă, acasă, contra lui<strong> Bayern Munchen.</strong></p><p><span style=Echipele:

AS Roma: De Sanctis - Maicon, Manolas (77 Yanga-Mbiwa), Astori, Torosidis - Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe (26 Florenzi), Totti, Gervinho (71 Ljajic). Antrenor: R. Garcia

CSKA Moscova: Akinfeev - M. Fernandes, Ignashevich, Berezutski, Nababkin (46 Schennikov) - Milanov, Natcho - Tosic (53 Efremov), Eremenko (66 Panchenko), Musa - S. Doumbia. Antrenor: L. Slutsky

Sursa foto: AS Roma Facebook

Mai jos rezumatul VIDEO al partidei: 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑