Seară tristă pentru Ronaldinho! A ratat un penalty la primul meci în tricoul lui Queretaro



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Seară tristă pentru Ronaldinho! A ratat un penalty la primul meci în tricoul lui Queretaro

Aventura lui Ronaldinho în Mexic a început dezamăgitor pentru fanii lui Queretaro. Brazilianul de 34 de ani a ratat o lovitură de la 11 metri la debutul pentru noua sa echipă.

Fostul star al Barcelonei a jucat primul său meci în tricoul lui Queretaro împotriva celor de la Tigres. Echipa lui Ronaldinho s-a văzut condusă încă din minutul 10 când Herculez Gomez și putea restabili egalitatea cu jumătate de oră înainte de final.

Gazdele au primit un penalty și Ronaldinho a fost cel care l-a bătut. Executia brazilianului a fost una extrem de slabă, mingea trecând mult peste poarta celor de la Tigres. Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria oaspeților.

Ronaldinho începuse excelent meciul cu Tigres. În minutul 5 al partidei sud-americanul de 34 de ani a reușit un dribling care le-a amintit fanilor din tribune de ce este considerat unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din istorie.

VIDEO CU DRILBINGUL LUI RONALDINHO

Queretaro este a șaptea echipă de club pentru care evoluează Ronaldinho în carieră, după Gremio Porto Alegre, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo şi Atletico Mineiro. La Queretaro, brazilianul poartă tricoul cu numărul 49, ce reprezintă anul de naștere al mamei sale.

33 de goluri în 97 de selecții are Ronaldinho în echipa națională a Braziliei, alături de care a fost campion mondial în 2002.

VIDEO CU RATAREA LUI RONALDINHO


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑