Brahimi, primul hattrick al sezonului în UCL. S-au marcat 86 de ”triple” de la înființarea competiției



018 сентября 2014

 

**VIDEO** Brahimi, primul hattrick al sezonului în UCL. S-au marcat 86 de ”triple” de la înființarea competiției

FC Porto a reușit, în meciul cu Bate Borisov, de miercuri, 17 septembrie, cea mai categorică victorie a sa din UEFA Champions League, câștigând cu 6-0. Algerianul Yacine Brahimi (24 de ani) a marcat prima sa triplă și prima din istoria lui FC Porto în Liga Campionilor (DETALII&VIDEO).

Mijlocașul algerian a devenit abia al 7-lea jucător care reușește un hat-trick la debutul în UCL, după Van Basten (1992), Asprilla (1997), Ayegbeni (2002), Rooney (2004), Iaquinta (2005) și Grafite (2009).

Hattrick-ul său a fost al 86-lea din istoria competiției și al doilea din 2014, după cel izbutit de Van Persie în meciul Manchester United-Olympiacos 3-0, din 19 martie.

Vezi mai jos marcatorii tuturor hat-trick-urilor de la înființarea UCL (1992/1993):

></p><p><strong>1. Messi</strong> este fotbalistul care a reușit cele mai multe hat-trick-uri în istoria UCL, cu patru. Inzaghi și Mario Gomez au câte 3.</p><p><strong>2. Barcelona</strong>, cu opt, este echipa cu cele mai multe ”triple” în istoria competiției. Bayern Munchen și Manchester United, cu câte șase, completează podiumul.</p><p><strong>3. Anderlecht</strong> este echipa care a primit cele mai multe hat-trick-uri: cinci. Ajax, Leverkusen și CSKA Moscova, sunt, cu câte trei, pe locurile următoare.</p><p><strong>4. Raul</strong> este fotbalistul cel mai tânăr care a reușit un hat-trick în UCL: la 18 ani, 3 luni și 22 de zile, într-un meci Real Madrid-Ferencvaros.</p><p><strong>5. Gomis</strong> (Olympique Lyon) a reușit cel mai rapid hat-trick din istoria UCL, în doar 7 minute, contra lui Dinamo Zagreb, pe 7 decembrie 2011.</p><p><span style=Vezi mai jos hat-trick-ul lui Yacine Brahimi cu Bate Borisov:

Sursa captură foto: La liga en numeros

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑