Soudani a făcut șah-mat apărarea Astrei! Algerienii au marcat triplele din acest sezon european



018 сентября 2014

 

Dinamo Zagreb a reușit să înscrie de trei ori în prima repriză a meciului transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, contra Astrei Giurgiu.

Omul primelor 45 de minute a fost Hilal El Arbi Soudani, care a marcat toate cele 3 goluri. Mai întâi, în minutul 17, Ivo Pinto a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar Soudani a reluat cu capul din careu, de lângă Oros.

CLICK AICI PENTRU CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN MECIUL DINAMO ZAGREB - ASTRA

Peste doar 7 minute, scorul devenea 2-0, după ce algerianul a mai punctat o dată cu capul, însă acum pasa decisivă a venit de la Antolic, după un corner bine executat. Pliatsikas stătea la prima bară, dar jucătorul lui Dinamo Zagreb a trimis printre picioarele fundașului grec.

Golul care a completat tripla lui Soudani din prima repriză a venit în ultimul minut: Eduardo a centrat foarte bine în careu, unde algerianul lui Dinamo Zagreb era nemarcat și a înscris cu latul, de la limita careului mic.

Atacantul algerian a bifat trei prezențe pentru naționala țării sale la CM 2014. El a reușit să înscrie și împotriva reprezentativei lui Victor Pițurcă, în amicalul câștigat cu 2-1 în startul lunii iunie (DETALII ȘI VIDEO AICI)

Până acum, în startul acestui sezon european s-au marcat două hat-trick-uri, iar autorii sunt amândoi algerieni. În afara lui Soudani, celălalt performer a fost Yacine Brahimi, care a marcat de 3 ori pentru FC Porto în meciul cu BATE Borisov (6-0 DETALII ȘI REZUMAT VIDEO AICI). A fost prima prezență a lui Brahimi în UEFA Champions League. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑