Steaua a câştigat greu amicalul cu SCM Piteşti. Stanciu a adus victoria campioanei



 

VIDEO **Steaua a câştigat greu amicalul cu SCM Piteşti.** Stanciu a adus victoria campioanei

Mirel Rădoi a profitat de pauza cauzată de meciurile internaţionale şi a organizat un amical împotriva celor de la SCM Piteşti, echipă din liga a treia.

Pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, acolo unde Steaua şi-ar putea disputa meciurile de pe teren propriu, roş-albaştrii s-au impus la limită, scor 1-0, datorită golului marcat în prima repriză de Nicuşor Stanciu.

În faţa a aproximativ 3.000 de spectatori, un număr mare pentru un amical, ceea ce arată că varianta Piteşti este o soluţie bună pentru Steaua, Rădoi a folosit o echipă din care au lipsit mai mulţi jucători importanţi.

Adi Popa, Cojocaru, Carp, Varela și Alcenat au fost convocaţi la echipele naţionale, în timp ce Hamroun, Kharja, Papp și Muniru sunt indisponibili din cauza problemelor medicale.

În aceste condiţii, după pauză, antrenorul stelist a trimis pe teren mai mulţi juniori, jucători precum Măcriş, Poiană, Lică sau Baltac, necunoscuţi suporterilor campioanei.

Roş-albaştrii au înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 36, când Stanciu a tras de la 18 metri, iar mingea a intrat în poartă după ce a muşcat gazonul în faţa portarului piteştean.

Anterior, Breeveld reuşise să marcheze spectaculos de la jumătatea terenului, dar golul său a fost anulat, jocul fiind oprit în momentul şutului.

Steaua, prima repriză: Niță - Râpă, Aldea, Toșca, Guilherme - Filip, Breeveld - Stanciu, Chipciu, Tudorie (Măcriş) - Tade

Steaua, repriza a doua: Niță (Poiană) - Râpă, Aldea, Toșca (Baltac), Târnovan - Tahar, Breeveld (Lică) - Mihalcea, Enceanu, Onțel

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑