Joaca incredibil, dar nu iese din criza: Borussia Dortmund a remizat cu echipa Wolfsburg



018 декабря 2014

Joaca spectaculos, dar nu ies din criza. Borussia Dortmund a scapat victoria in fata echipei Wolfsburg pe final de meci, incheiat cu 2 la 2. Astfel, Borussia ramane in subsolul clasamentului campionatului german.

 

Desi Wolfsburg a inceput meciul mai bine, cea care a marcat prima a fost formatia din Dortmund. Aubameyang a profitat de o pasa superba a lui Immobile. Oaspetii au raspuns prin sutul superb al lui De Bruyne din lovitura libera, faza la care portarul advers a gresit. Atacurile sclipitoare si ocaziile de gol au continuat sa vina, insa balonul a intrat in poarta abia in minutul 76. Immobile a trimis un sut-bomba din afara careului, la care Benaglio nu a avut nici o sansa. 

 

Victoria, atat de necesara acum pentru gazde, a fost, insa, ratata. In minutul 85 Naldo a inscris cu capul dintr-o centrare din corner. Remiza, scor 2 la 2, o lasa pe Borussia Dortmund pe pozitia a 16-a in campionat. Wolfsburg ocupa locul secund, cu 31 de puncte, dar deja la 11 puncte in spatele liderului Bayern Munchen. Tot aseara, Borussia Monchengladbach a invins-o acasa pe Werder, scor 4 la 1. Amarul infrangerii oaspetilor a fost indulcit de golul frumos al lui Junuzovic. 

 

Borussia Monchengladbach e a 3-a in Bundesliga, cu 27 de puncte. Tot atatea are Bayer Leverkusen, dar se afla acum cu o treapta mai jos, avand golaveraj mai slab. Ieri farmacistii au smuls o victorie chinuita pe terenul celor de la Hoffenheim, scor 1 la 0. Kiesling a lovit decisiv in minutul 79.


Sursa: PRO TV
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑