Polonezul Kamil Stoch a câştigat concursul de sărituri cu schiurile din ţara sa natală



Foto: theapricity.com

Dublul campion olimpic de la Soci, Kamil Stoch şi-a bucurat propriii suporteri. Polonezul a câştigat etapa Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile, desfăşurată în oraşul Zakapone din ţara lui natală.

Polonezul Kamil Stoch a câştigat concursul de sărituri cu schiurile din localitatea Zakapone. Aceasta este a 14-a victorie din carieră la Cupa Mondială de sărituri cu schiurile.

Cu susţinerea miilor de suporteri polonezi, Kamil Stoch a sărit 134 de metri în prima manşă, 133 de metri în cea de-a doua şi a totalizat 273 de puncte.

Al doilea a fost austriacul Stefan Kraft, iar pe trei a încheiat concursul germanul Severin Freund. Experimentatul austriac, Gregor Schielenzauer a avut o evoluţie modestă, clasându-se doar pe locul 15.

Chiar dacă a obţinut victoria, Kamil Stoch este doar pe locul 16 în clasamentul general. Lider este Stefan Kraft, fiind urmat de Michal Hayboeck, din Norvegia, şi slovenul Peter Pervc.

Cupa Mondială de sărituri cu schiurile se mută în Japonia. Următoarea etapă se va desfăşura pe 23 ianuarie, în oraşul Sapporo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑