Bucurie costisitoare. Al treilea marcator all-time al rugby-ului în 7 a provocat o pagubă imensă!



**VIDEO** Bucurie costisitoare. Al treilea marcator all-time al rugby-ului în 7 a provocat o pagubă imensă!

Un rugbyst kenyan a atins o bornă istorică, dar celebrarea celui de-al 200-lea său eseu în echipa națională de rugby în 7 a adus o pagubă de peste 80.000 de euro televiziunii britanice care a transmis World Rugby Sevens World Series, etapa finală, de la Londra.

Kenya a câștigat cu 24-12 în fața Japoniei pe stadionul londonez Twickenham, iar Collins Injera (28 de ani) a reușit eseul său cu numărul 200 în echipa națională, care îi consolidează locul al treilea în topul marcatorilor all-time din rugby-ul în 7.

Imediat după ce a culcat mingea în terenul țintă advers, rugbystul african a scos de la jambiere un marker negru. I-a scos capacul și a semnat balonul cu care a reușit încercarea, apoi s-a îndreptat rapid către cea mai apropiată cameră și a semnat pe obiectiv, întocmai ca jucătorii de tenis, la capătul meciurilor din turneele importante.

Ceea ce nu știa kenyanul este că, la tenis, camerele au un ecran transparent de protecție, pus special pentru ca sportivii să semneze pe el. El a scris direct pe obiectivul camerei de ultimă generație, iar marker-ul era permanent!

Paguba nu a putut fi reparată și costurile se ridică la 60.000 de lire sterline - echivalentul a circa 83.000 de euro!

Potrivit Daily Mail, Injera face parte dintr-o familie de sportivi. Un frate mai în vârstă, Humphrey Kayange, este căpitanul echipei de rugby în 7 a Kenyei. Un alt frate, mai tânăr, Michael Agevi, joacă în naționala rugby a Kenyei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑