EXCLUSIV De ce e Pintilii fan Reghe? "Te motivează, te face să joci! Mereu e nervos și asta te sperie"



 

**VIDEO EXCLUSIV** De ce e Pintilii fan Reghe?

Aflat sub contract cu Al Hilal, mijlocașul român Mihai Pintilii (30 de ani) a revenit în această iarnă la Pandurii, cu împrumut, iar miercuri seară va întâlni Steaua în finala Cupei Ligii României.

Pentru Pintilii va fi revederea cu foștii săi colegi, iar fotbalistul a oferit un interviu exclusiv pentru Digi Sport înainte de duel. Prima parte a interviului a fost difuzată pe digisport.ro marți seară.

Pintilii a vorbit despre ofertele avute în iarnă, inclusiv de la marea rivală a roș-albaștrilor, Dinamo: "A fost o discuție, prima opțiune a fost Steaua. A mai fost ceva (n.r. cu Dinamo), dar nu vreau să intru în discuții, doar atât, telefoane".

De ce crede Pintilii că nu a mai fost dorit la Steau? "Atunci când am vorbit de Steaua, Steaua avea 12 puncte avans, probabil că nu se gândeau că vor ajunge în situația asta. Și de aceea au zis că au luat deja campionatul, deci ce rost mai are să vin eu?", a spus fotbalistul născut la Iași.

Pintilii nu exclude o revenire în Ghencea, iar parteneriatul cu Laurențiu Reghecampf l-ar încânta: "Eu aș vrea să vin să joc în țară, dacă ar fI Steaua ar fi snzațional. Clar, el m-a luat în Arabia, 100% aș veni, atunci ar fi un motiv foarte mare și aș veni cu toată inima".

Mijlocașul a explicat și ce l-a impresionat în mod deosebit la antrenorul care l-a adus la Al Hilal, Reghecampf: "Nu știu ce să zic, are ceva. Ne motiva, sincer, avea niște discursuri, te făcea să joci. Aveai meci cu ultimul loc, dar mentalitatea noastră era că trebuie să câștigăm, eram motivați și concentrați la fel ca la meciurile cu Dinamo sau Rapid. Mai ales când făceam egal era dur, erau multe chestii pe care nu ne lăsa să le facem. Era nervos tot timpul și asta te speria, îți dădea de gândit".


Steaua - Pandurii, finala Cupei Ligii, se va disputa miercuri, 20 mai, de la ora 20:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑