Finala Ligii Campionilor, FĂRĂ FAVORIȚI. Ce spune Isco înaintea meciului dintre Atletico și Real




În finala Ligii Campionilor din acest an în care se vor întâlni două echipe madrilene - Atletico și Real - nu există favoriți!
Este opinia lui Isco, jucătorul de la Real pe numele său complet Francisco Román Alarcón Suárez. Totodată, mijlocaşul galacticilor recunoște că-și dorește foarte mult să cucerească primul trofeu împreună cu echipa sa în actualul sezon. Real a ocupat locul doi în Primera Division, după Barcelona, şi a fost eliminată din Cupă.
"Echipa favorită? În Liga Campionilor s-ar putea întâmpla orice. Vom merge la Milano cu prudenţa şi responsabilitatea necesare pentru o finală. Haideţi să sperăm că trofeul va ajunge la Madrid și anume pe stadionul Santiago Bernabeu", a precizat mijlocușul.
Isco a declarat că se aşteaptă la o luptă îndârjită în meciul cu Atletico Madrid:
"Va fi o luptă. La finalul sezonului ne aflăm în cea mai bună formă, însă toată lumea ştie că Atletico a eliminat echipe foarte puternice precum Barcelona şi Bayern Munchen."
Finala Ligii Campionilor din acest an se va disputa pe ”Stadio San Siro” din Milano, la 28 mai. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe Prime, de la ora 21 şi 45 de minute.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑