Ferdinand a efectuat primul antrenament la noua sa echipă, Queens Park Rangers



 

Ferdinand a efectuat primul antrenament la noua sa echipă, Queens Park Rangers. Cu gruparea de pe Loftus Road, fostul fundaş al naţionalei Angliei a semnat un contract valabil pe un an. În vârstă de 35 de ani, Ferdinand s-a alăturat noii sale echipe după ce a revenit din Brazilia, acolo unde a comentat pentru BBC meciurile de la Cupa Mondială.

Antrenorul formaţiei QPR, Harry Redknapp spune că este încântat de această achiziţie. Tehnicianul a declarat că principalul obiectiv al echipei este să rămână în prima ligă a Angliei. Queens Park Rangers a promovat la finalul sezonului 2013-2014 în Premier League, după ce a învins în meciul decisiv pe Wigan Athletic.

"În noul sezon vrem formăm o echipă care să lupte pentru a rămâne în prima ligă. Este interesant să încercăm să facem asta. Dacă voi reuşi să transfer jucătorii pe care mi-i doresc, atunci totul va fi bine şi vom reuşi ceea ce ne propunem", a declarat antrenorul QPR, Harry Redknapp.

Ferdinand a debutat în fotbalul profesionist în 1996, la West Ham United, chiar sub comanda lui Redknpp. Acesta a jucat 12 sezoane la Manchester United, alături de care a câştigat şase titluri, o Cupă a Angliei, dar şi Liga Campionilor. Ferdinand a mai jucat în carieră la Bournemouth şi Leeds United.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑