Flamengo - Gremio 1-0. Paolo Guerrero a adus victoria gazdelor



**VIDEO** Flamengo - Gremio 1-0. Paolo Guerrero a adus victoria gazdelor

ÎN DIRECT la Digi Sport, Flamengo a renăscut în campionatul brazilian mulțumită lui Paolo Guerrero. Golgheterul Copa America a înscris unicul gol al meciului cu Gremio și a ajuns la două reușite în primele sale două partide cu echipa din Rio de Janeiro.

Gremio a avut prima ocazie a serii de pe Maracana prin Rafael Galhardo, dar șutul fundașului de 23 de ani a nimerit transversala (minutul 20).

Flamengo a deschis scorul cu cinci minute înainte de pauză, după o greșeală în defensiva oaspeților – Marcelo Grohe și Rhodolfo nu s-au înțeles pe linia porții, iar Paolo Guerrero a înscris cu un șut din careul mic.

Putea fi 2-0 pentru gazde în minutul 54, când Marcelo Grohe a intervenit salvator la șutul lui Everton Cardoso, lansat de Guerrero.

Marcelo Grohe și Rhodolfo au gafat din nou în minutul 71 – nu s-au ințeles la o minge la marginea careului, dar Emerson a întârziat cu sutul și i-a permis lui Rhodolfo să respingă de pe linia porții.

Flamengo a avut din nou șansa golului de 2-0 la lovitura de cap a lui Wallace Silva, însă fundașul brazilian a trimis cu capul în transversală, în minutul 79.

S-a terminat 1-0 pentru Flamengo, care se îndepărtează de zona retrogradării, după un start de sezon dezamăgitor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑