Juventus a câştigat a şasea Supercupă a Italiei



019 августа 2013

 

Lazio Roma a fost umilită chiar pe Olimpico, în Supercupa Italiei. Juventus a făcut instrucţie cu echipa lui Vladimir Petkovic şi a învins-o cu 4-0. Aceasta este a şasea Supercupă din istoria clubului torinez.

Juventus a fost mai bună decât Lazio în meciul din Supercupa Italiei. După doar 20 de minute de joc, Claudio Marchisio s-a accidentat, iar Antonio Conte l-a înlocuit cu Paul Pogba.

Abia intrat în teren, francezul a reuşit să deschidă scorul, după o pasă a lui Stephan Lichtsteiner. În repriza secundă, Juventus s-a dezlănţuit şi a înscris de trei ori în doar 11 minute. Giorgio Chiellini a finalizat o acţiune de atac pornită de acelaşi Lichtsteiner. Elveţianul s-a remarcat din nou, după ce a înscris al treilea gol al echipei sale.

Aflat la debutul oficial în tricoul "Bătrânei Doamne",argentinianul Carlos Tevez a închis tabela la 4-0 pentru Juventus şi a declanşat sărbătoarea.

După victoria categorică obţinută în faţa lui Lazio, Juventus a câştiagat a şasea Supercupă a Italiei din istoria clubului torinez

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑