Barcelona s-a distrat cu Levante: Scorul urias cu cate i-a zdrobit. Cum a inceput Real Madrid



019 августа 2013

 

Festival de goluri chiar in prima etapa a Campionatului Spaniei. Barcelona a facut praf din Levante, obtinand victoria cu un rezultat categoric de 7 la 0. Marea rivala a catalanilor, Real Madrid, a obtinut o victorie mai modesta - 2 la 1 cu Betis.


Barcelona a inceput cum nu se putea mai bine noul sezon. Fara Neymar si Iniesta in componenta de start, catalanii s-au dezlantuit, in timp ce Levante nu a avut nicio replica. Barcelona conducea cu 4 la 0 dupa 26 de minute de joc. Sanchez, Messi, Alves si Pedro au punctat pentru campioana Spaniei. Aceasta i-a lasat pe adversari sa raspire timp de un sfert de ora, apoi a accelerat din nou pe finalul primei reprize. Messi a transformat un penalty, iar Xavi a stabilit scorul pauzei de 6 la 0 pentru Barcelona.


Avand un asemenea avantaj, catalanii au redus din turatii in repriza secunda, reusind sa inscrie doar un gol. Pedro a inchis tabela in minutul 73. Partida cu Levante este prima oficiala in care evolueaza noua achizitie, Neymar, acesta insa nu a marcat. Brazilianul l-a inlocuit in partea secunda pe Sanchez.  

 

Victoriile cu rezultatul de 7 la 0 in campionatul intern nu sunt mare lucru pentru Barcelona. Ultima data echipa a invins cu un asemenea scor in aprilie 2012 in partida cu Rayo Vallecano. Spre deosebire de Barcelona, Real Madrid a avut un meci tensionat in etapa inaugurala. Galacticii s-au impus cu 2 la 1 in fata echipei Betis. Golul decisiv pentru Real l-a marcat Isco cu 4 minute inainte de fluierul final. 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑