Isăilă, îngrijorat : "Am făcut multe erori. În două jocuri am primit 9 goluri"



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Isăilă, îngrijorat:

Astra a început cu stângul prima campanie în grupele unei competiții europene: giurgiuvenii au fost surclasați la Zagreb, unde au pierdut în fața lui Dinamo cu 1-5 (DETALII ȘI VIDEO AICI). 

La finalul meciului, Daniel Isăilă a făcut dezolat analiza înfrângerii drastice din Croația: "Este dureros, am plecat cu speranțe. Din păcate pentru noi s-au năruit. Am făcut extrem de multe erori. În prima repriză au înscris tot ce au avut cu mare lejeritate, din lipsă de marcaj...", a declarat antrenorul Astrei. 

Ultimele două meciuri au fost de coșmar pentru giurgiuveni: au încasat 9 goluri. Înaintea partidei de la Zagreb, vicecampioana fusese învinsă la Cluj, de CFR, cu 1-4 (DETALII ȘI VIDEO AICI): 

"Sunt foarte îngrijorat, în două jocuri am primit 9 goluri. acesta era punctul nostru forte, eram foarte bine organizați în apărare. Trebuie să facem o analiză, să ne trezim. Toată echipa a jucat prost.

La orice centrare, orice situație adusă de adversar în careu, am primit gol. Am pierdut mingea cu ușurință, când recuperează pornesc foarte bine pe contre, ne-au surprins și acesta este rezultatul.", a recunoscut Isăilă. 

Antrenorul Astrei strigă trezirea după aceste două confruntări de coșmar și speră să îi aibă cât de curând pe jucători la forma bună din urmă cu câteva săptămâni:

"Dinamo Zagreb este o echipă foarte bună, dar modul în care ne-am prezentat ne dă de gândit. Important este cum ne refacem și cum ne pregătim pentru jocul din campinat cu Pandurii. Avem destule probleme cu accidentări și suspendări și trebuie să ne refacem.", a conchis Isăilă. 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑