Organizarea EURO 2020 ajută echipele din București. Stadioanele "granzilor" capitalei vor fi modernizate



019 сентября 2014

Bucureştiul a fost desemnat ca oraş gazdă al meciurilor Campionatului European din 2020! Pe Arena Naţională se vor disputa patru întâlniri: una în optimile de finală şi alte 3 în grupe. (DETALII ȘI VIDEO AICI)

Vestea este una foarte bună nu doar pentru spectatori, care vor putea vedea la lucru vedete ale fotbalului de pe Bătrânul Continent, ci și pentru cluburile importante din București. 

Astfel, prin programul de modernizare pentru turneul final de peste 6 ani, stadioanele vor fi modernizate pe banii statului. Cluburile avantajate vor fi Steaua, Dinamo și Rapid, ale căror arene vor fi folosite drept terenuri de antrenament. 

”Este nevoie de un singur stadion, și-l avem (n.r. - Arena Națională), precum și de patru centre de pregătire. Ne-am gândit la Steaua, Dinamo, Rapid și Progresul, dar acolo am înțeles că nu se poate că sunt alte proiecte, așa că ne-am reorientat spre stadionul de rugby de lângă Mânăstirea Cașin.

Va fi foarte bine pentru aceste stadioane, pentru că vor fi refăcute complet, mai ales că nu este nevoie de foarte mulți bani. Spre exemplu, cu 20 de milioane de euro se poate dărâma și se poate reconstrui Giuleștiul și va fi o arenă modernă pe care oamenii se vor deplasa cu drag, așa cum fac acum pe Arena Națională”, a declarat Mircea Sandu în urmă cu câteva luni la Digi Sport. (DETALII ȘI VIDEO AICI)

În acel moment, România nu era sigură că va primi organizarea oficială a celor 4 meciuri de la EURO 2020, iar acum planurile pot intra pe făgașul normal după decizia de vineri. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑