&SONDAJ Arbitrajul lui Găman de la Pandurii-ASA, criticat dur: "Am avut gol valabil şi penalty"



019 сентября 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Arbitrajul lui Găman de la Pandurii-ASA, criticat dur:

ASA Tg. Mureş a suferit prima înfrângere în Liga 1 după cinci meciuri, 0-2 cu Pandurii Tg. Jiu, la capătul unei partide din care nu au lipsit problemele de arbitraj.

La finalul jocului, antrenorul ardelenilor, Vasile Miriuţă a acuzat arbitrajul, considerând că rezultatul a fost influenţat de deciziile luate de brigada condusă de George Găman.

"Am avut gol valabil, am avut penalty. Păcat! Eu nu zic că ei nu greşesc, dar să greşeşti aşa...", a declarat Miriuţă, după meciul de la Severin.

Tehnicianul vicecampioanei face referire la două faze petrecute în prima repriză, ambele fiind judecate în favoarea gazdelor.

În minutul 20, la scorul de 1-0 în favoarea celor de la Pandurii, ASA a reuşit să marcheze prin Ramiro Costa, dar golul a fost anulat pentru offside. Reluările par, însă, să arate că atacantul argentinian se afla în poziţie regulamentară în momentul pasei.

Al doilea moment controversat s-a petrecut zece minute mai târziu, când acelaşi Ramiro Costa a ratat o ocazie uriaşă. Înainte ca vârful mureşenilor să irosească incredibil şansa de a restabili egalitatea, oaspeţii ar fi putut primi un penalty, pentru împingerea lui Romario de către Filipetto. George Găman a lăsat însă jocul să continue.

"Am marcat un gol perfect valabil, am avut şi un 11 metri. E prima oară când vorbesc de arbitraj, dar deja nu mai cred că este o greşeală întâmplătoare. Nu e primul meci. Nici la Viitorul nu ni s-a dat şi se cam repetă aceste lucruri şi devine destul de supărător.

Au fost lucruri foarte clare. Golul valabil, 11 metri, putea să le vadă turşierul. Mi se pare destul de mult. Trebuie să ridicăm un semn de întrebare şi cred că trebuie să se facă ceva în acest sens", a spus preşedintele lui ASA, Bogdan Mara.

Fostul mare arbitru internaţional Adrian Porumboiu a intervenit telefonic la "Digi Sport Special" şi a comentat cele două faze controversate.

"E foarte simplu. Cum să nu dai penalty la faza aia? E o împingere clară şi e 11 metri şi eliminare. La cealaltă fază, e gol valabil", a spus Porumboiu.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑