Marica face din nou apel la suporteri. "Împreună până la capăt!" 



 

></p><p>Poate unul dintre cei mai montați jucători din lotul lui Victor Pițurcă este Ciprian Marica. Atacantul lui Schalke nu și-a ascuns niciun moment speranța că România va putea elimina reprezentativa Greciei la baraj și că

Fotbalistul a declarat în mai multe rânduri că speră ca tribunele Arenei Naționale să fie arhipline la partida retur programată în această seară la București, cu începere de la ora 21:00. Ca să-i motiveze și mai bine pe fanii naționalei, Marica i-a îndemnat din nou pe aceștia să fie alături de el și colegii săi:

"Hai România! Împreună până la capăt!", a scris internaţionalul român pe Facebook, acesta postând și un filmuleț special.

Echipa națională a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 1-3 (1-2), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou '14, '66 şi Salpingidis '20. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑