Monica Ungureanu, rezultat remarcabil la Grand Prix-ul din China. Este tot mai aproape de Olimpiada de la Rio



**Monica Ungureanu, rezultat remarcabil la Grand Prix-ul din China.** Este tot mai aproape de Olimpiada de la Rio

Monica Ungureanu s-a descurcat extraordinar de bine în cadrul Grand Prix-ului de la Quingdao (China), concurs dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

În finala categoriei 48 de kg, din cadrul Grand Prix-ului de la Quingdao (China), Monica Ungureanu a câștigat medalia de aur, după ce a învins-o în mai puțin de un minut pe Paula Pareto din Argentina, numărul 8 mondial și vice-campioana mondială din 2014.

Este al doilea Grand Prix pe care-l câștigă Ungureanu în 2014, după victoria de la Zagreb din luna septembrie. Cu cele 300 de puncte primite, Monica urcă în clasamentul IJF mai bine de 10 locuri iar calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro este tot mai aproape.

La categoria 57 kg. Corina Căprioriu, câștigătoarea de anul trecut a turneului din China, a încheiat concursul pe poziția a 5-a, după ce a fost învinsă în finala pentru bronz de Sanne Verhagen din Olanda. ”Aurul” a fost cucerit de germanca Miryam Roper, care a trecut de reprezentanta gazdelor Yang Liu.

La 52 kg., Andreea Chițu a pierdut în semifinale, la japoneza Yuka Nishida, prin descalificare ca urmare a unui procedeu interzis și nu a mai avut dreptul să lupte nici în meciul pentru bronz, astfel că si ea a încheiat concursul pe locul 5, in timp ce Natalia Kuziutina din Rusia a obținut medalia de aur.

În intrecerea masculină, la 60 kg., francezul Vincent Limare l-a învins în ultimul act pe Hovhannes Davtyan din Armenia, iar la 66 kg. rusul Yakub Shamilov a obținut aurul în dauna germanului Sebastian Seidl.

Grand Prix-ul de la Qingdao continuă și joi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 11:00 cu meciurile pentru medalii de la categoriile 73 și 81 kg. masculin și 63 si 70 kg. feminin.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑