Kvist și Maxim au făcut schimb de tricouri după România - Danemarca: ”E prea mic pentru mine!”



 

**VIDEO** Kvist și Maxim au făcut schimb de tricouri după România - Danemarca: ”E prea mic pentru mine!”

Unul dintre cei mai experimentați jucători ai Danemarcei, William Kvist, s-a amuzat la finalul disputei de pe Arena Națională, în momentul în care a făcut schimb de tricouri cu Alex Maxim.

Partida amicală dintre România și Danemarca, scor 2-0 (DETALII AICI și VIDEO) a fost una specială pentru Alexandru Maxim. Titular contra nordicilor, Maxim a evoluat 64 de minute, fiind înlocuit cu Bicfalvi. La finalul partidei, mijlocașul în vârstă de 24 de ani, a făcut schimb de tricouri cu William Kvist, fostul său coechipier de la VfB Stuttgart.

Întâlnirea a fost și un moment de amuzament pentru cei doi.
”Am făcut schimb de tricouri cu Maxim, dar nu este pe măsura mea. Îl voi da copiilor mei", a glumit fostul fotbalist al lui Stuttgart. replica lui Alex n-a întârziat:
”Tricoul este mulat pe mine”.

Mijlocașul celor de la Wigan a continuat:

”Aveți niște jucători foarte buni. Mă bucur că am jucat din nou împotriva lui Maxim, cred că am reușit să-l deposedez și a fost foarte frumos, la final i-am luat tricoul, deci sunt încântat.”

Și Maxim s-a bucurat de acest episod inedit.

”Mă bucur de reîntâlnire, îmi pare rău că nu mai jucăm împreună la echipa de club, dar lui îi este mult mai bine acolo unde joacă acum (n.r. - Wigan Athletic).

Am apucat să vorbim puțin înainte de meci, dar și după. I-am urat succes și sper să ne revedem la Euro”, a mai spus și Maxim.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑