Un singur gol a fost decisiv. Portugalia a invins-o pe Argentina, scor 1 la 0, iar Germania a castigat meciul cu Spania




Meciuri tari, goluri putine. Nationala Portugaliei a invins reprezentativa Argentinei in amicalul de lux, jucat la Manchester, scor 1 la 0. Un alt duel de foc, cel dintre Spania si Germania, a fost, la fel, decis de un gol.


O noua infruntare a celor mai buni fotbalisti ai lumii din ultimii ani, Cristiano Ronaldo si Lionel Messi, s-a dat pe stadionul Old Trafford, din Manchester. Cei doi au jucat doar prima repriza si au fost periculosi in fata portii, dar nu au reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor. Duelul a fost decis in prelungiri, de atacantul in varsta de 20 de ani, Rafael Guerreiro. 

 

Guerreiro a inscris primul sau gol in tricoul Portugaliei, la doar al 2-lea meci la nationala. Tot aseara a avut loc duelul ultimelor 2 campioane mondiale. Spania a primit vizita Germaniei, iar antrenorii ambelor echipe au folosit mai multe rezerve. Nemtii s-au impus la limita, cu 1 la 0, gratie reusitei lui Kroos. 

 

Mai multe goluri au fost marcate in alte amicale. In derby-ul Marii Britanii, Scotia a cedat, acasa, in fata Angliei, scor 1 la 3. Rooney a inscris doua goluri. 

 

In acelasi timp, Brazilia a invins Austria, la Viena, cu 2 la 1. Firmino a marcat golul decisiv cu un sut superb din afara careului. 

 

Golul serii a fost marcat de japonezul Okazaki, care si-a ajutat nationala sa invinga Australia, cu 2 la 1. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Argentina, gol, spania,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑