Cristi Manea nu e încă sigur de plecarea la Chelsea



019 декабря 2014

 

**VIDEO** Cristi Manea nu e încă sigur de plecarea la Chelsea

Gică Hagi a fost invitatul lui Radu Naum la emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1, iar finanțatorul Viitorului a vorbit cu multă satisfacție despre ascensiunea înregistrată de fundașul dreapta Cristian Manea (17 ani), care a debutat deja la echipa națională.

Deși englezii și sursele din România au dat drept sigur transferul acestuia la Chelsea, în luna septembrie, Hagi a ținut să lămurească situația: contractul nu a fost încă semnat! Nu este mai puțin adevărat faptul că Manea este monitorizat de echipe mari din Europa, iar șansele ca acesta să rămână în Liga 1 și din sezonul viitor sunt foarte scăzute.

"Se va duce undeva la un moment dat. Depinde de tot sezonul în sine, să fie mai puternic, mai călit. Depinde de randamentul lui. Are foarte mult talent și calități. Acum depinde de el dacă va ajunge departe. Ambiția te ține să ajungi mai sus. Muncă, muncă și iar muncă. Dacă o faci, poți ajunge departe", a declarat Gică Hagi în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Născut la Agigea, pe 9 august 1997, Manea a fost om de bază la Viitorul în turul de campionat, disputând 15 partide în Liga 1, 14 ca titular. Nu a marcat încă și a primit un cartonaș galben.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑