Faza care putea schimba liderul din La Liga! Atletico a avut penalty în minutul 91: upercut la Costa



 

**VIDEO** Faza care putea schimba liderul din La Liga! Atletico a avut penalty în minutul 91: upercut la Costa

Atletico Madrid a ratat șansa de a se instala solitar în fruntea clasamentului din La Liga, după etapa a 20-a, reușind doar o remiză pe teren propriu, 1-1 cu Sevilla (VIDEO), după ce Barcelona remizase la rândul ei, 1-1 cu Levante (VIDEO), cu două ore mai devreme. Madrilenii pot acuza însă arbitrajul după jocul de pe Vicente Calderon, ei având un penalty neacordat în primul minut al prelungirilor.

La un atac pe dreapta al gazdelor mingea a fost trimisă în adâncime, spre Miranda, dar Rakitic l-a blocat excelent și balonul s-a scurs în afara terenului. Înainte de asta însă, în centrul careului Sevillei Fazio l-a lovit cu pumnul în stomac pe Diego Costa, fără ca arbitrul Jose Hernandez să dicteze ceva.

Pe reluările tv se vede cum brazilianul din atacul lui Atletico îl șicanează pe fundașul central argentinian al oaspeților și acesta ripostează cu un upercut de dreapta. Deși la doar 5 metri de fază și cu fața spre cei doi jucători, arbitrul nu a intervenit și a dicat doar aut de poartă.

Tot pe reluări se vede cum în momentul când Fazio îl lovește pe Diego Costa mingea e încă în teren, ceea ce înseamnă că se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri și evident eliminare pentru Fazio.

Dacă ar fi câștigat contra Sevillei, elevii lui Diego Simeone ar fi preluat conducerea în clasament, cu două puncte mai mult decât Barcelona și trei față de Real.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑